Søk
  • Henriettewo

Den perfekte belysningen til kjøkkenet

Innlegg i samarbeid med Lampegiganten.no


Har du sett det fantastiske utvalget hos Lampegiganten.no?

Lampegiganten.no, er Europas førende online-shop for lamper og lys. Der finner du rundt 30 000 fantastiske produkter samt fagkompetent rådgivning, slik at du kan finne og ta i bruk den rette drømmebelysningen. Her finner du også masse gode tilbud i salgskategorien som er verdt å få med seg!


På kjøkkenet har jeg lenge hatt ønske om en bedre belysning over kjøkkenøyen. Men kjøkkenøyen er også husets hjerte - her vi samles når vi har besøk, hvor vi lager mat, spiser mat, hvor vi tegner, hvor vi prater, hvor vi deler et glass vin og hvor vi stopper innom både ved dagens start og slutt. Derfor er belysninger her nettopp så viktig - for vi trenger både arbeidslys og stemningslys. Og et design som løfter uttrykket. Og er det et sted du kan finne akkurat den lampen og lyset du trenger så er det her.


Pendel Umanoff - elegant lyskilde laget av messing med tredetaljer


Jeg valgte to vakre pendel lamper fra Menu som bærer navnet til designeren Arthur Umanoff (1923–1985). Direkte lenke til denne lampen her. Disse kan dimmes så sterkt og svakt som jeg ønsker, og grunnet messingen gir disse lampene et varmt og lunt lys, selv på sterkeste styrke. Lampen er i messing, har former, og en hullete detalj i innerste skjerm som også skaper en kul effekt med og uten lys. På toppen av pendelen er det en detalj i valnøtt, som forøvrig er den vakreste kombinasjonen jeg vet om! Valnøtt og messing, lampen har også en 4 m lang kabel som gjør gir mye rom for justering dersom du har det høyt under taket, eller ønsker å henge den i en trapp eller i ulike høyder. Mulighetene er mange, og utvalget er enda større hos Lampegiganten.no.


Her kommer et bildedryss av disse fantastiske lampene - er spent på hva du synes?

Lenker også direkte til utvalget fra Menu, et av mine absolutt favorittbrands - her.


Husk å ta turen innom her , dersom du ønsker å bli inspirert eller er på utkikk etter ny belysning inne eller ute. Eller om du ønsker råd og veiledning innen belysning - du finner det hos Lampegiganten.noHa en deilig helg,


Klem H.723 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle