Søk
  • Henriettewo

Skikkelig god start på uken

[Inneholder reklame]


Hei fine dere og god mandag!


Idag har jeg startet uken på beste vis, nemlig med ansiktsbehandling. Det var helt fantastisk - og tror faktisk jeg aldri har hatt en ordentlig ansiktsbehandling før. Så det var kanskje på tide (?!)

Jeg var idag på Klinikk Oslo & Studio L i Sandefjord, og her jobber hudterapeuten Agusta som er så utrolig dyktig. Idag lagde hun en pakke til meg som var gravid/ammevennlig og det var helt nydelig. Hun startet med rens, mild peel, massasje med serum og avsluttet med maske og fukt. Altså.. tenk å kunne starte hver mandag med dette. Helt fantastisk avslappende, behagelig og for en babyhud etterpå. Legger ved noen bilder av de ulike behandlingene, den masken ser vill ut men den var helt fantastisk! Kan virkelig anbefale denne salongen om du ønsker å bli behandlet av dyktige fagfolk og behandlinger som tilpasses deg og ditt behov.


Nå er det bare noen dager igjen til event og her går det i ett med mailer, telefoner, frakt av diverse pakker og produkter. Følg med på instagram førstkommende lørdag om du ønsker å bli med på festen der. @henriettewo og @thehome_by_nordiskehjem - Vi ses!


God klem til deg91 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
 

Abonneringsskjema

©2019 by www.henriettewo.no. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now