Søk
  • Henriettewo

En teppedrøm!

Endelig har drømmeteppet mitt flyttet inn, det har stått på ønskelisten såå lenge.

Velkommen hjem kjære Shaggy rug!

Et gulvteppe kan gjøre så utrolig mye med uttrykket i et rom, og det er ekstra gøy når du finner et teppe du kan bruke i nesten alle rommene i huset. Med et gulvteppe kan du skape en strammere stil, en mer avslappet stil, eller rett og slett dele opp/ramme inn et rom eller en ”avdeling” i rommet. Det er så mange muligheter, og det er et godt alternativ til en fornyelse av rommet.

Jeg har en nordisk stil, med hint av litt glam. Jeg ønsket derfor et teppe som vil myke opp uttrykket, men også passe inn i interiøret og stilen jeg allerede har. Jeg valgte et lyst nøytralt teppe, men et fargerikt teppe ville også skapt et spennende uttrykk.


Om du skal ha teppet i stuen er det flere ting man burde tenke gjennom først. Jeg har to stuer i ett rom, slik at jeg ønsket ikke teppe for stort da jeg ønsker å holde stuedelene ”separert”. Men dersom du ønsker å ramme inn hele stuen anbefaler jeg et teppe hvor alle møblene har plass, slik at sofagruppen din blir bundet sammen.

Når jeg valgte teppet til min stuedel så var det viktigste at forbena til sofaen står på teppet, samt stolen og sofabordet. På den måten rammer det inn, men ”spiser” ikke for mye av rommet da jeg har flere soner og ta hensyn til. Husk at føttene skal være på teppet når du sitter i sofaen, og ikke på gulvet. Det er en fin huskeregel. Om du for eksempel skal ha et sidebord anbefaler jeg og ha teppe bredere slik at dette også får plass på teppet.Jeg har vært så heldig og få samarbeide med Layered som har fantastisk tepper og stort utvalg. Teppet jeg har valgt heter Shaggy rug i fargen Offwhite og er i størrelse 180x270cm. Teppet finnes også i grå og dus rosa (så vanskelig og velge). Dette teppet er i ull, altså et naturmateriale og du kan derfor vaske det med vann dersom du skulle søle på det.

Dette teppet tror jeg at jeg aldri kommer til å gå lei, men kanskje heller det bare flyttes til et annet rom når jeg ønsker å endre litt. Jeg måtte så klart teste teppet under spisestuen, men det får vente til barna blir større og ikke all maten havner på gulvet. Dersom du ønsker teppet under spisestuen, så husk å mål opp først, slik at spisestolene også får plass på teppet. Synes dette teppet passet så godt til vårt marmor spisebord, så det måtte få ligge noen dager rett og slett.


Det neste rommet jeg ser for meg at teppet skal flytte inn på vil være soverommet. Tenk så deilig og sette føttene rett ned på dette myke teppet hver morgen, som å gå på en sky. I et soverom er det best å plassere et teppe under sengen. Teppet bør stikke slik at man kan gå på teppet rundt sengen, og om du har nattbord så burde dette stå på teppet, eller eventuelt nattbordets forben. Teppet kan også være mindre enn sengen, da det vil skape en fin ramme og også ha teppet på den nedre delen.Uansett – velg et teppe som passer inn med interiøret du har og som kan være anvendelige i flere rom. Da blir det verdt å investere i et teppe med god kvalitet.

Du kan lese mer om materialer, farger, få inspirasjon eller sende inn spørsmål hos Layered, eller lese mer på deres teppeguide her.

Her kommer bilde før og etter oppgraderingen med det fantastiske Shaggy rug fra Layered. Im in love! Håper du liker det også. Og ikke nøl med å spørre meg om du lurer på noe.

[Innlegg i samarbeid med Layered]
Ønsker deg en herlig søndag -


(Må bare legge ved dette bilde, barna synes teppet er så godt å ligge på.)

229 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
 

Abonneringsskjema

©2019 by www.henriettewo.no. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now