top of page
Søk
  • Forfatterens bildeHenriettewo

Et kunstverk, en blomst og en lampe i ett

Annonse // Lampegiganten


Hei alle sammen,


Dette har jeg gledet meg til å dele med dere - Den første lampen som har fått plass i den nye hagestuen vår. Klikk deg direkte til lampen her.


En fantastisk lampe og et kunstverk. Lampen er fra Italia, den er håndformet som en blomst og er både dimmbar og oppladbar. Det må være den vakreste lampen jeg har sett, og gir en skikkelig hotellfølelse. Når du ikke dimmer den er den en god lyskilde, eller du kan dimme den helt ned til litt stemningslys på spisebordet, i hyllen eller på nattbordet. En lampe du vil ha flere steder da den tilfører både lys og en helt spesiell stemning. (Jeg vil både ha en i hagestuen, på spisebordet og på soverommet).

Den har en magnet under slik at den står støtt, og den kan også henges på vegg.Lampen heter Slamp Lafleur, og er fra Italia. Slamp har fantastisk mange fine og spesielle lamper jeg anbefaler deg og sjekke ut. Jeg er så svak for italiensk design på lamper og møbler, og disse lampene er bare så vakre.


Materialet på selve blomsten gir et nydelig gjenskinn. Materialet heter Lentiflex og ble utviklet av den italienske produsenten Slamp. Skjermen er laget som en kalyx ("begeret" på blomsten) og bæres av en flettet og fleksibel kobbertråd.

Lampen har batterilevetid på 60 timer ved minimum intensitet og 6,5 timer på maksimal effekt. Du dimmer ved å holde på berøringsknappen."Den italienske produsenten Slamp står for høy kvalitet og et uavhengig og kreativt design som alltid er preget av unikhet. Siden 1994 har anerkjente designere og arkitekter unnfanget, kuttet og formet dekorative designlys, hvorav noen er patenterte materialer."


For å klikke deg direkte til lampen trykk her.


Her får du en unik lampe og et kunstverk som få har. Lampegiganten har så utrolig mange unike og fantastiske lamper å velge i, virkelig mange skatter. Denne lampen har jeg aldri sett hos noen andre før, og det også er jo utrolig gøy. At man kan finne helt spesielle design-skatter men også de ikoniske designklassikere, og alle lamper man skulle ønske seg eller trenge, i én nettbutikk. Sjekk ut utvalget til Lampegiganten her.


Ha en nydelig fredag videre,Klem H-


795 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page